• Facebook
  • Instagram

Innovationscenter för Musik & Kultur

Välkommen

Vi på ICMK erbjuder workshops, kurser,  couching m.m

Här kan du se vad som är på gång hos oss

Välkommen till ICMK
Marble Surface

Om oss

ICMK är en ideel förening som startades 2020 i Göteborg. Föreningen har som ändamål att skapa en plattform för möten i Göteborg för musikproducenter, dj’s, filmskapare, fotografer, låtskrivare, podcasters och andra aktörer inom den musikaliska och visuella verksamheten.

 

Vår målgrupp är inte nybörjare utan dem som hanterar sin konst men har behov av inspiration eller samarbete med andra deltagare för att utvecklas. Vi vill motverka ensamheten och frustrationen hos många artister och hjälpas åt i en svår tid för den kulturella scenen, speciellt nu under Corona krisen.

Vi kommer att erbjuda kreativa och innovativa aktiviteter som öppnar upp för skapande, utveckling, utbyte och diskussion. 

Writing Music

Våra projekt

Vår team

Vi är eldsjälar som brinner för att dela med oss utav dem fina upplevelse som vi har haft inom kulturvärlden. Vi vill bjuda på oss nu, kontakta oss om du undrar något.

Vi samarbetar med studieförbundet Kulturens.

Man in Studio
Studio Microphone

GotApop

Projektet rikta sig till artister och producenter inom modern popmusik, från hela Västra Götalands-regionen.

Vi vill under det här året erbjuda 5 artister & 5 musikproducenter med en plats för konstnärlig utveckling, ekonomiskt stöd för sina egna projekt, branschkunskap och en möjlighet att bygga upp sitt nätverk inom branschen för att på sikt kunna få en hållbar framtid utan att behöva flytta från regionen.

Projektet ska fungera som en grogrund och språngbräda in i branschen, förankrat

med goda kontakter (nationellt och internationellt) och kunskap om branschen samt eget företagande.

Young Women Listening to Music